|
Autor |
Wiadomość |
Trish |
Wysłany: Sob Lut 09, 2008 3:01 pm
|
|
|
Moderator

|
Brian "Smash" Williams is determined to get a football scholarship to college despite the recent events that have transpired. However, Brian is very shocked when the most unlikely place offers him what may be the opportunity of his life. Tami Taylor runs into her ex-boyfriend from high school, a big real estate mogul, and he decides to stay in Dillon for a few days. A few days proves to be too long as Coach Taylor begins to feel a bit jealous. Elsewhere, Jason Street hears the biggest news of his life since his accident and must decide if he is willing to change his life completely. Meanwhile, Tim Riggins continues his pursuit of Lyla by getting his own radio show at the Christian radio station. Lyla seems to be enjoying her current relationship with her Christian boyfriend as she goes with him to meet his family.
Data emisji w NBC: 08.02.2008
Promo // Photos
_________________ damages icon
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
veronika-imi |
Wysłany: Wto Lut 12, 2008 4:05 pm
|
|
|
Przyjaciel

|
śmieszny pomysł z tym licealnym chłopakiem Tami-taki wsiok z niego ale dobre zestawienie- na tle tego licealnego życia Taylerowie i ich podróż wstecz do czasów liceum. Fajnie było zobaczyć zazdrosnego trenera no i ta cała bójka-sweet i dobra scena przed pójściem do kościoła hahaha
Smash w końcu dostał lekcje, bolesną, ale ponosi konsekwencje. Dobrze że w ogóle gdzieś go chcą i bardzo miłe były słowa tego trenera...
Wątek z Lylą- hmm... całe spotkanie z rodzinką takie jak można sie było spodziewać-słodko i uroczo, ale dobrze że nie przespali się ze sobą!
No i oczywiście Tim podoba mi się jego determinacja i pomył z radiem, a w kościele mnie rozbawił. Trzymam za niego kciuki...
Co do Street'a to jak dla mnie totalnie przesadzili. Szok. Jego postawa jest godna podziwu-to że odbiera to jako cud i chce podjąć się odpowiedzialności, ale sytuacja jest rzeczywiście strasznie pogmatwana. Mam nadzieję że tego tak nie zostawią.

|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Trish |
Wysłany: Czw Lut 14, 2008 8:17 pm
|
|
|
Moderator

|
Wątek z high school boyfriend by przezabawny. A ta scenka przed wyjściem do kościoła wprost rozbrajająca.
- I was defending your mother's honor.
- With your face?
Smash dostaje w tyłek tak samo jak Nathan z OTH. I tak samo jak tamten uzyskał pomoc od trenera/trenerów.
To całe Tim/Lyla/religious boy jest nudne. Gorsze od tego jest tylko to cała Tyra/Landry i jeszcze mamy "wspaniałą" przyjaźć Landry'ego z Mattem.
Street ma z nich wszystkich najcięższe życie i jeszcze mu dokładają, a on jest po prostu wspaniały. Źle zrobiłam stawiając w tym serialu na Matta, powinnam była na Jasona. Życzę mu wszystkiego najlepszego i mam nadzieję, że wreszcie coś ułoży się po jego myśli. Ta ostatnia scenka z nim była po prostu <33
_________________ damages icon
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Ireth |
Wysłany: Pią Lut 22, 2008 3:26 pm
|
|
|
Moderator

Skad: śląskie- Katowice
|
Trish napisał: |
Street ma z nich wszystkich najcięższe życie i jeszcze mu dokładają, a on jest po prostu wspaniały. Źle zrobiłam stawiając w tym serialu na Matta, powinnam była na Jasona. Życzę mu wszystkiego najlepszego i mam nadzieję, że wreszcie coś ułoży się po jego myśli. Ta ostatnia scenka z nim była po prostu <33 |
O tak, byłam zdziwiona jego (cudowną) reakcją.
Zobaczymy jak to ułoży się dalej, współczuje mu tylko, że co chwile życie przewraca mu świat do góry nogami....
Riggins jest nienormalny xD chodzenie do kościoła, w ławce z jakąś staruszką, hoho... ile jeszcze zrobi, żeby zwrócić na siebie uwagę?
Świetnie mu idzie w radio, nie ma co!
Dzwonią mu same dziewczyny
To całe Tim/Lyla/religious boy jest nudne |
Strasznie nudne i przewidywalne.
Świętoszek i nawrócona cheerleaderka.
Ile jeszcze?
Daje mi góra 4 odcinki.
...więcej nie wytrzymam.
Cytat: |
Gorsze od tego jest tylko to cała Tyra/Landry i jeszcze mamy "wspaniałą" przyjaźć Landry'ego z Mattem. |
Matt się całkiem z Landrego nabija.
Widać to po jego minach.
Tyra/Landry o jej.
Ten spacerek w czasie lunchu za rękę -_-'
veronika-imi napisał: |
śmieszny pomysł z tym licealnym chłopakiem Tami-taki wsiok z niego |
Ale Gracie Bell miała śliczne różowe wdzianko na meczu. A właściwie była zapakowana w śpiworek? xD
Ja chcę więcej starego, lekko niepewnego, jąkającego się przy Julie Matta!
A ta scenka przed wyjściem do kościoła wprost rozbrajająca. |
taak!
a potem jeszcze przekrzykiwały się w mówieniu 'Bye Daddy'! xD xD
Coach Taylor pobity i na kacu, tego jeszcze nie było 
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
tlen.exe |
Wysłany: Nie Mar 09, 2008 11:19 pm
|
|
|
Przejazdem w Kalifornii

|
Nie mam już siły pisać o tym odcinku tyle co o poprzednich. ;p Napiszę tylko że czekam na kolejne. ;p
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Fury |
Wysłany: Pon Sty 11, 2010 6:31 pm
|
|
|
Witamy na stale w Mars Investigations!

|
ale chłopak Lyli nie do życia ale przystojny i jakoś tak pasują mi do siebie.
ta cała historia z ciążą, wtf?! xd no i jeszcze on chce tego dziecka... paranoja ;o
Eric i ten cały Mo- wiedziałam że to się tak skończy 
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|