Ja sobie na napisy poczekam,Ĺźeby niczego nie przeoczyÄ,ale podejrzaĹam co nieco i...LOGAN <333 haha byĹo jak chciaĹam! Tylko tyle na ten moment wiem
A tak w ogĂłle to widaÄ po nich czas,ktĂłry upĹynÄ Ĺ od ostatniego odcinka Vero...
Tak siÄ zĹoĹźyĹo,Ĺźe oprĂłcz Kristen nikogo przez te 7 lat w niczym nie oglÄ daĹam,wiÄc te ich lata, starszy i powaĹźniejszy wyglÄ d tak we mnie "uderzyĹy" ,Ĺźe od razu sobie uĹwiadomiĹam jak dĹugo kazali nam na siebie czekaÄ Ale warto byĹo mieÄ nadziejÄ,Ĺźe z takim zakoĹczeniem serialu fanĂłw nie zostawiÄ <3 _________________ T.O.P always and forever <333
7 lat nam kazali czekaÄ! Film byĹ Ĺwietny, trochÄ maĹo byĹo Wallace'a i Weevila ale poza tym to wszystko mi siÄ podobaĹo, czuĹo siÄ klimat serialu, po mimo tego, Ĺźe byli juĹź wszyscy starsi i powaĹźniejsi.
No i LoVe! <333 TrochÄ kiczowate niektĂłre ich sceny byĹy, ale przymknÄĹam na to oko, bo to w koĹcu Logan i Veronica i czekaĹam na ich ponowne poĹÄ czenie 7 lat. :P
Keith i Veronica, Veronica i Wallace i Mac. Dick being Dick. Szkoda Ĺźe nie byĹo Jackie.
Z przyjemnoĹciÄ obejrzaĹam film. MogĹabym siÄ do kilku scen czy wÄ tkĂłw przyczepiÄ, ale ogĂłlnie oceniam bardzo pozytywnie.
I muszÄ to powiedzieÄ: ale oni tak piÄknie rozpoczÄli wÄ tki do nowego sezonu VM; byĹoby cudownie jakby telewizja podchwyciĹa pomysĹ
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dołączać plików na tym forum Nie możesz ściągać plików na tym forum
[reklama:] kapele na wesele wyszukiwarka: zobacz kapele na wesele
z calej Polski.
kwiatybukiety.pl - kupuj taniej kwiaty! Tansze bukiety dostepne rowniez na tej stronie.
System reklamy Test
Veronica Mars, Friday Night Lights, Seriale o wampirach