On the morning of Elena's 18th birthday, Caroline is busy planning a party, but Elena is focused on searching for any clues that might help her discover where Stefan is. Damon is also searching for Stefan, while trying to protect Elena and keep her from doing anything that would draw Klaus' attention. Meanwhile, Klaus and Stefan are busy trailing a werewolf named Ray Sutton. Now working at the Mystic Grill along with Matt, Jeremy is struggling to understand why he keeps seeing the ghosts of Vicki and Anna since he was brought back to life by Bonnie's magic. Meanwhile, Alaric does his best to watch over Elena and Jeremy, while dealing with his grief over Jenna's death. Finally, Caroline and Tyler face a new and unexpected challenge.
OglÂądaÂłam juÂż, czekam na nastĂŞpny odc, bo ten byÂł taki wprowadzajÂący bardziej, trzeba wiĂŞcej akcji! Ale nawet ok, Stefan w innej odsÂłonie, matko co on zrobiÂł z tymi dziewczynami, a mĂłwiÂą, Âże to Damon jest brutalny i zÂły
Caroline i Tyler <3
Ciekawe gdzie siĂŞ podziaÂła Katherine...
Nie lubiÂłam Andy, ale tego po Stefanie bym siĂŞ nie spodziewaÂła.
Ja siĂŞ cieszĂŞ,Âże Damon coraz wiĂŞcej uczuĂŚ pokazuje, i z kaÂżdÂą kolejnÂą tragediÂą, ktĂłra go spotyka odsÂłania coraz wiĂŞcej ludzkich uczuĂŚ Stefan...twardy jest. WidaĂŚ,Âże mu ciĂŞÂżko,ale to co zrobiÂł z tymi dziewczynami, to juÂż jego wampirza natura, znĂłw obudzona przez pojÂącego go ludzkÂą krwiÂą Klausa.
Tyler i Caroline ..ahhh..ohhhh..WOW. Jak ja czekaÂłam na takie sceny z nimi... <3 Matka Tylera to widaĂŚ taka cicha woda, niby lekko nieÂświadoma,a tu proszĂŞ, CarolkĂŞ nam upolowaÂła... ciekawe,ciekawe ;P
a Elena znowu wyje
aa no i Damon i Alaric <3 Uwielbiam ich "przyjaŸù" _________________ T.O.P always and forever <333
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dołączać plików na tym forum Nie możesz ściągać plików na tym forum
[reklama:] kapele na wesele wyszukiwarka: zobacz kapele na wesele
z calej Polski.
kwiatybukiety.pl - kupuj taniej kwiaty! Tansze bukiety dostepne rowniez na tej stronie.
System reklamy Test
Veronica Mars, Friday Night Lights, Seriale o wampirach